Physis
Forţa de creştere a naturii, care determină organismele să evolueze în forme superioare, embrionii să devină adulţi, oamenii bolnavi să se însănătoşeasca, iar oamenii sănătoşi să se străduiască pentru a-şi atinge idealurile.
Eric Berne


DESPRE NOI


Centrul Physis este o asociaţie profesională care a fost creată şi se dezvoltă pentru a veni în întâmpinarea nevoilor oamenilor de creştere şi dezvoltare personală şi profesională.

Suntem o echipă de profesionişti pasionaţi de Analiza Tranzactionala (AT). AT este deopotrivă un model de înţelegere a personalitaţii umane, a relaţiilor şi comunicării dintre oameni şi o metodă coerentă, cu tehnici şi mijloace specifice, având aplicabilitate atât în psihoterapie cât şi în alte domenii profesionale.

Prin activitaţile pe care le derulăm sperăm să vă oferim oportunitatea de a experimenta beneficiile utilizării AT în viaţa şi profesia voastra. De asemenea, fiind într-o continuă dezvoltare, suntem deschişi pentru a integra şi a vă oferi diverse alte cunoştinţe, tehnici şi metode orientate spre satisfacerea nevoilor voastre de învaţare şi dezvoltare.

Vă invităm să vă angajaţi împreună cu noi pe drumul creşterii şi dezvoltării personale şi profesionale.