Physis    
Forţa de creştere a naturii, care determină organismele să evolueze în forme superioare, embrionii să devină adulţi, oamenii bolnavi să se însănătoşească, iar oamenii sănătoşi să se străduiască pentru a-şi atinge idealurile.
Eric Berne


ARHIVA


Terapia traumei - proiect adresat celor intersaţi de domeniul clinic care au dorit să înveţe despre psihoterapia traumei. Participanţii au avut posibilitatea de a se forma în Brainspoting, o metodă foarte noua de lucru cu trauma. Au fost derulate două niveluri de formare, unul în Timisoara - trainer Mario Salvador- Spania şi unul în Bucureşti - traineri Mario Salvador şi Lisa Schwarz - USA.


PCM pentru fiecare – este un proiect în care membrii comunităţii AT şi “clienţii” Centrului Physis au avut posibilitatea de a învăţa şi aplica celebrul model al comunicării realizat de Taibi Kahler. Proiect subvenţionat de Centrul Physis şi companiile HAI şi PSDCI. Trainer PCM - Serban Radulovici


Corpul în psihoterapie - proiect la care au participat cei interesaţi să-şi lărgească aria de conştientizare şi intervenţie la nivel corporal. Cursul a fost ţinut de John Heath şi Jamie McDowell, formatori în cadrul Northern College for Body Psychotherapy.


Cum gestionăm contratransferul în prezenţa disperării şi a distructivităţii cronice - workshop susţinut de către William F. Cornell şi Mick Landaiche. A fost adresat participanţilor cu un nivel mai avansat de training şi experienţă de practică, care pe măsură ce îşi dezvoltă competenţele şi câştigă experienţă se confruntă cu dificultăţi tot mai crescute ca severitate şi complexitate.